Tietoa meistä

Trueons on syntynyt palavasta halusta luoda muutosta ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saavuttamaan energisemmän ja elinvoimaisemman itsensä. Täällä löydät tietoa siitä, keitä olemme, ketä autamme, mitä teemme,10 periaatetta joka on kaiken tekemämme perusta ja elämän filosofiamme sekä tulevaisuuden visiomme. 


Ketä autamme

Autamme sinua, joka haluat saavuttaa terveemmän, elinvoimaisemman ja energisemmän itsesi. Autamme sinua lähtökohdistasi riippumatta saavuttamaan unelmiasi. Autamme sinua, joka olet valmis päivittämään vanhat uskomuksesi terveellisistä elintavoista parempiin. Olet valmis loistamaan kirkkaana timanttina joka todella olet. 


Mitä teemme

Autamme ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteita tehokkaiden valmennusmenetelmien avulla. Valikoimastamme löydät tehokkaimmat valmennusohjelmat niin painon hallintaan, aineenvaihdunnan boostaamiseen kuin nopeaan ja tehokkaaseen rasvanpolttoon, suoliston hoitamiseen ja ketogeenisen ruokavalion aloitukseen. Ohjelmiemme tarkoitus on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi mahdollisimman lempeästi, mutta tehokkaasti. Emme halua tuhlata aikaasi turhanpäiväiseen , vaan haluamme auttaa sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi välittömästi ohjelman aloitettuasi.


Periaatteemme

Moderni maailma ja länsimainenen ruokavalio on tehnyt ihmisistä ylipainoisia mutta aliravittuja. Jo yli 40% koko maailman aikuisväestöstä on ylipainoisia ja lähes puolet ovat käyttäneet reseptilääkitystä viimeisen 30 päivän ajan. Me tahdomme tähän muutosta - ja nopeasti. Olemme luoneet periaatteet, joiden avulla palautamme terveyden, löydämme elinvoiman ja saavutamme moderiniin maailmaan kadottamamme hyvinvoinnin. Terveys ei meille tarkoita vain sairauden poissaoloa, vaan se tarkoittaa elinvoimaimaa ja terveyttä. - Nyt ja tulevaisuudessa. 


  1. Syö - Voimme syödä itsemme, joko terveeksi kuin sairaaksi. Valinta on yksin meidän omissa käsissämme. Nykyruoka on enimmäkseen prosessoitua ja heikko-laatuista se on täynnä haitallisia siemenöljyjä, lisäaineita sekä  lisättyjä ja käsiteltyjä sokereita. Kun syömme aitoa ruokaa, emme tarvitse tuoteselosteita, lisäaineita tai prosessointeja tehdäksemme ruoasta syöntikelpoista. Tarvitsemme ruokaa, jonka esi-isämme tunnistaisivat ruoaksi. Tämä on jokaisen valmennusohjelmamme perusta, joiden avulla jo kymmenettuhannet henkilöt ovat saaneet ennennäkemättöntä voimaantumista kokonaisvaltaisesti hyvinvointiinsa.

  2. Juo - Puhdas vesi on elinehtomme. Kehomme neste-tasapaino rakentuu juomistamme nesteistä, joten valitse viisaasti. Esimerkiksi vesijohtovedestä löytyy kemikaaleja, jotka eivät ole nesteytyksen ja terveyden kannalta suositeltavia. Valitse vettä luonnollisista lähteistä, jos ostat kaupasta suosi lasipulloja. Nesteytys on paljon muutakin kuin vettä, se on eläviä nesteitä, aivan kuten ruokakin mahdollisimman alkuperäisessä muodossa. Jos juomistamme nesteistämme on karsittu kaikki mahdollinen pois, ei see tee tai anna kehoillemme sitä mitä tarvitsemme: mineraaleja, elektrolyyttejä joiden avulla kehomme sähkövälitteiset impulssit toimivat normaalisti ja mahdollistavat huippu toimintakyvyn meille jokaiselle. 

  3. Liiku - Liikkuminen on todella tärkeää hyvinvoinnillemme. Nyky-ihmisistä on tullut passiivisia omassa ympäristössämme. Istumme aina tilaisuuden tullen. Pyri liikkumaan vähintään 10 000 askelta päivittäin. Tämän ei tarvitse olla hiki-liikuntaa vaan peräänkuulutamme hyöty-liikuntaa. Mene kävelylle päivittäin ja valitse aina kun mahdollista kävely esim. Hissin tai autoilun sijaan. Hypi, leiki, tanssi ja reivaa, mitä tahansa, kunhan liikut etkä kalkkeudu paikallesi.

  4. Nuku - Uni on tärkein toipumisaikamme. Riittävä uni  edistää mielenterveyttä, hormonaalista tasapainoa ja lihasten palautumista. Unessa poltamme myös tehokkaasti rasvaa. Pyri saamaan vähintään 8 tuntia yöunta joka yö ja varjele vuorokausirytmiäsi olemalla tarkkana sinivalolle altistumisesta hämärän tultua. Älä katso ruutuja lähellä nukkumis-aikaasi ja vähennä altistustasi kirkkaille sinivaloille illalla hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa.

  5. Altista - Älä pelkää aurinkoa tai kylmää. Itsensä altistaminen auringonvalolle ja eri elementeille on tärkeää hyvinvoinnillemme ja terveydellemme. Erityisesti aamun ensimmäiset auringonsäteet suoraan iholle on  yksi parhaista tavoista valjastaa sen hoitavat ja kehoa voimistavat hyödyt käyttöön. Kylmä-altistus on voimakas keino vahvistaa kehoasi, resiliessiäsi ja aktivoida metabolisesti aktiivista ruskeaa rasvaa toimimaan eduksesi. 

  6. Yhdisty - Kultivoi läheisiä ihmissuhteitasi. Olet keskiarvo viidestä lähimmästä ystävästä ja perheensjäsenestäsi. Valitse siis viisaasti kenen kanssa vietät aikaasi. Pidä kiinni ihmissuhteista, jotka tuovat ilo ja onnea elämääsi. Jätä myrkylliset ihmiset ja ihmissuhteet taaksesi. Ole myös puhtaan rehellinen itsellesi, jos jokin ihmisisuhde ei tunnu oikealle, hyvin usein se ei ole silloin sitä. 

  7. Ajattele - Älä anna muiden ajatella puolestasi. Ajattele itse. Rakenna ajatuksesi ja tunteesi kuuntelemalla sydäntäsi. Aivan kuten ihmissuhteiden kohdalla,jos jokin ei tunnu oikealle, se si sitä silloin ole. Usko omaan intuitioosi ja tee kaikki päätöksesi oman totuutesi ja sydämesi kautta. 

  8. Rakenna - Esi-isämme olivat vahvoja. He metsästivät ruokansa, suojelivat heimoansa ja rakensivat hämmästyttäviä asioita, jonka ansiosta ihmiskunta on kehittynyt vauhdikkaasti. Mikään ei ole mahdotonta ja kaikki unelmasi ovat tehty toteutettaviksi. Voit rakentaa elämäsi juuri sellaiseksi kuin haluat, jos vain itse uskot siihen. Rakenna ihmissuhteita, rakenna unelmasi todeksi, rakenna vartalosi terveeksi. Me trueonsilla uskomme, että kaikki avaimet ovat käsissäsi

  9. Haasta - Haasta itseäsi päivittäin. Haastaminen tekee meistä vahvempia. Ilman haastetta  tylsistymme ja emme koskaan löydä todellista potentiaaliamme. Haasta omat ajatuksesi ja uskomuksesi ja tee asioita vaikka ne tuntuisivat ensin mahdottomille ja vaikeille ja huomaa mihin ihmeisiin pystyt kun vain uskot itseesi. 

  10. Palaudu - Löydä joka viikko aikaa levätä ja palautua. Löydät parhaan potentiaalisi kun kehosi ja mielesi ovat hyvin levänneet. Lepopäivät ovat luonnossa liikkumisen aikaa, jolloin lataat akkujasi ympäristöstäsi. Altista lepopäivinä kehosi erilaisille elementeille. Lepää hyvällä omalla tunnolla ja se on ihan ok olla joskus tekemättä yhtään mitään. Elämme suorituskeskeisessä kultuurissa jossa lepäämistä ja oleskelua leimataan laiskotteluksi vaikka se on tärkeää arjen vastapainoksi.

Tarinamme


Ensimmäinen kosketus


Tarinamme alkaa reilusti yli viisitoista vuotta sitten, perustajamme Anni Sirviö kamppaili omien hyvinvointihaasteidensa kanssa. Anni kärsi jatkuvista suolisto-oireista, eikä apua löytynyt mistään. Ylipainoa ja kipuja tarpeeksi kärsineenä hän oli valmis muutokseen.Vasta vuosien jälkeen kaikki ruokavaliot läpi kahlanneena ketogeenisten ruokavalioiden avulla hän alkoi voida paremmin. Muutos oli niin kokonaisvaltainen, että Anni halusi auttaa myös muita, jotka kärsivät hyvinvointihaasteista ja opiskeli hyvinvointivalmentajaksi arvostetussa Institute for Integrative Nutrition -Koulussa joka sijaitsee New Yorkissa ja edelleen kouluttautuu aktiivisesti omatoimisesti. Mm. Sydneyn Yliopiston ravinto-aiheisilla luennoilla, jossa luennoimassa on vieraillut maailman huippuja ravitsemus-tutkijoita ja tiedemiehiä.


Muutoksen jälkeen oli autettava muita


Oman uuden ja terveemmän elämän saavuttamisen jälkeen Anni ja Fredu Sirviön elämäntyönä on auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat omien hyvinvointihaasteiden kanssa. Kaksikko on auttanut jo yli 20 000 henkilöä tekemään elämäntapamuutoksen tielle ja Anni valittiin kansanäänestyksellä vuoden 2019 ”Vuoden terveysvaikuttajaksi”. Valmennusohjelmissa on ollut mukana kaiken ikäisiä ja kokoisia sekä ympäri maailman. Ei yhtä ainoaa ratkaisua


Anni ja Fredu aloittivat ensin yhden valmennusohjelman parissa. He huomasivat nopeasti, että ihmiset kaipaavat apua useammalla eri tavalla. Ja hienosäätämällä ja virittämällä saa terveellisistä ruokavalioista parhaat puolet esiin. Olemme jokainen yksilöitä ja harvoin, jos koskaan on yhtä ainoaa ratkaisua, joka sopii kaikille. Tästä syystä Trueonsissa olemme tuoneet saataville kaikki parhaimmat strategiat, valmennuksemme  ja hyvinvoinnin työkalut, joita löydät laajan kirjon täältä kotisivultamme.Muutos tapahtuu vain tekemällä


Olemme ilolla tehneet paljon työtä auttaaksemme ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan terveempiä. Elämäntapamuutoksen teossa konkreettisesti auttaminen ja inspirointi on suurin intohimomme ja Trueons seisoo ylpeästi jokaisen valmennusmenetelmän takana. Missiomme on auttaa yli miljoonaa henkilöä elämäntapamuutoksen pariin (Olemme saavuttaneet tavoitteesta jo 2%). Elintasosairaudet ovat aivan liian yleisiä tänä päivänä ja tavoittenamme on saada nousujohdanne laskusuuntaan. 


Mitä Trueons tarkoittaa? 

Trueons on yhdistelmä sanoista True ja Eons.

True tarkoittaa = Totta, todellinen, tosi 

Eons tarkoitaa = Ikuisuus, iänkaikkisuus, iäisyys. Meille trueons merkitsee paluuta juurillemme, osaksi maailmankaikkeutta, osaksi sitä mitä on aina ollut . Luontoyhteys, ravinto