Disclaimer

Tämän sivuston sisältämät tiedot, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, teksti, grafiikka, videot, kuvat ja muu materiaali on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Sisältöä ei ole tarkoitettu millään tavalla korvaamaan ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Huolimatta nykyisestä terveydentilastasi, kysy aina neuvoa lääkäriltäsi tai muulta pätevältä terveydenhuollon tarjoajalta kaikissa kysymyksissäsi, jotka koskevat nykyistä terveydentilaasi, lääketieteellistä tilaasi tai hoitoa, sekä ennen uuden ohjelman aloittamista. Älä koskaan jätä huomiotta ammattimaisia ​​lääketieteellisiä neuvoja tai viivyttele niiden hakemista tältä verkkosivustolta lukemasi asian takia. 

Tulokset ovat yksilöllisiä: painonpudotustulosten esimerkit eivät ole millään tavalla tae tuloksista. Yksittäiset painonpudotustulokset, mukaan lukien määrä ja aika, vaihtelevat. Olipa kyse geneettisestä tai ympäristöstä, on huomattava, että ruoan saanti, aineenvaihduntanopeudet, harjoittelu ja fyysinen rasitus vaihtelevat henkilöstä toiseen. Tämä tarkoittaa, että painonpudotuksen tulokset vaihtelevat myös henkilöstä toiseen. Mitään yksittäistä tulosta ei pidä nähdä tyypillisenä.

KÄYTTÄMÄLLÄ TRUEONSIN VERKKOSIVUSTOA TAI TUOTTEITA TAI PALVELUJA HYVÄKSYT, ETTÄ TRUEONSIN OMISTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, AVUSTAJAT,, TYTÄRYHTIÖT, KUMPPANIT, AGENTIT JA RIIPPUMATTOMAT SOPIMUKSET EIVÄT OLE TRUEONSIN VASTUUVELVOLLISUUDESSA. HYVÄKSYT LISÄKSI, ETTÄ TRUEONS EI OLE VASTUUSSA SIVUSTON SUOSITTELUISTA TUOTTEISTA TAI PALVELUISTA EIKÄ TRUEONS EI OLE VASTUUSSA SATUNNAISISTA TAI SEURALLISISTA VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT SIVUSTON TIETOJA HYÖDYNTÄMÄLLÄ.